Atlantin rannikon aarteet - Merellinen risteily 18.-25.5.2019

20.11.2018


Yhdistys järjestää yhdessä Matka Gallerian kanssa risteilyn "Atlantin rannikon aarteet"

Lähde Iberian niemimaan tähdittämälle lomaristeilylle – aurinkoisille merenrannoille, vanhoille kujille ja kiehtoville toreille. Lähtö- ja paluusatamana on Mallorcan kulttuurikaupunki Palma. Meripäivänä on hyvää aikaa tutustua laivaan ja kanssamatkustajiin. 

Portimãon erikoisuuksia ovat kalliorinteiden rajaama pitkä, kullankeltainen hiekkaranta ja monet mukavat ravintolat. Lissabonissa voit keskittyä kahvilakulttuuriin, putiikkeihin tai kaupunginosiin, joista jokaisella on oma tarinansa kerrottavana. Merelliset tuoksut leijuvat myös Atlantin huuhtelemassa Cádizissa. Espanjalaiskaupunki huokuu pitkää historiaa, mutta se on myös lukemattomien tapasbaarien ja iloisten ihmisten koti. Sitten vierailet Málagassa, jossa on leppoisan ilmapiirin lisäksi komeaa nähtävää: kirkkoja, museoita ja linnoituksia. Matkan viimeisenä pysäkkinä ennen päätössatamaa on Alicante, jossa odottavat eloisat rantabulevardit ja suihkulähdeaukiot sekä valtava kasvitieteellinen puisto palmumetsineen.

Lisätiedot matkasta saat alla olevasta linkistä.

Varaukset ja tiedustelut suoraan Matka Galleria Oy, Alinenkatu 29, 2. kerros, Uusikaupunki. puh. 044 774 7901 eeva.laakso-sura@matkagalleria.fi tai puh. 044 774 7903 sari.salminen@matkagalleria.fi.

Ilmoittautumiset viimeistään 11.2.2019.

 

Liitteet